Lähidemokratia- ja osallisuuslautakunta, kokous 22.1.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 6 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hyvinvointikiertue

VAKEDno-2024-327

Perustelut

Asian valmistelija: tehtäväaluepäällikkö Marja Veikkolainen

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää keväällä 2024 hyvinvointikiertueen, joka on suunnattu alueen senioreille, nuorille ja nuorille aikuisille. Kiertue alkaa tammikuussa ja jatkuu pitkälle ensi syksyyn.

Infotapaamiset järjestetään vaihtuvissa Vantaan ja Keravan paikoissa. Senioreille suunnatut tapaamiset ovat joka kuukauden toinen torstai kello 13–15. Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatut tapaamiset joka kuukauden viimeinen torstai kello 13–15. 

Senioreille suunnatuissa infotapaamissa on mukana Seniorineuvonnan ammattilainen. Tapaamisissa saa yleistä tietoa hyvinvointialueen ikääntyville suunnatuista toiminnoista ja palveluista. Lisäksi tarjoamme ohjausta muiden toimijoiden hyvinvointia ja terveyttä edistävään toimintaan.

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnatuissa infotapaamissa on mukana Hyvinvoiva VAKE - toimintamallin työntekijä. Tapaamisissa saa tietoa muun muassa Vantaan ja Keravan alueiden monipuolisista harrastusmahdollisuuksista sekä muuta tietoa hyvinvoinnin tueksi.

Kiertue toteutetaan yhteistyössä Suomen kestävän kasvun ohjelman HyväHyte- ja Hyvälkä -hankekärkien ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Seniorineuvonnan kanssa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Riikka Liljeroos, Hallintojohtaja, riikka.liljeroos@vakehyva.fi

Lähidemokratia- ja osallisuuslautakunta päättää merkitä tiedoksi esittelyn Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hyvinvointikiertueesta.

Päätös

Lähidemokratia- ja osallisuuslautakunta merkitsi tiedoksi esittelyn  Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hyvinvointikiertueesta.

Kokouskäsittely

Aluehallituksen edustaja Terhi Enjala poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn aikana klo 20:28.