Pelastuslautakunta, kokous 4.10.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 41 Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen urheilijat ry:n avustushakemus

VAKEDno-2023-3584

Perustelut

Asian valmistelija: Pelastuspäällikkö Jorma Alho 

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen urheilijat ry. hakee avustusta toimintaansa Keski-Uudenmaan  pelastuslaitoksen henkilömäärän mukaan 15 euroa/henkilö. Seuran tarkoituksena on tukea Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen henkilökunnan liikuntaharrastuksia luomalla mahdollisuuksia yhdessä liikkumiseen sekä järjestää liikuntatapahtumia ja hankkia liikuntavälineitä. Seura maksaa koko laitoksen henkilöstön jäsenmaksun Suomen Palohenkilöstö ry:lle (Sopu ry). Seura voi antaa tukensa palo-, pelastus- ja viranomaisliikuntaan sekä neuvotella sopimuksia yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Seura on toimittanut pelastuslaitokselle vuoden 2022 toiminnantarkastuskertomuksen, tase- ja tuloslaskelman sekä vuoden 2023 talousarvion ja toimintasuunnitelman. 

Ehdotus

Pelastuslautakunta päättää

  1. myöntää Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen urheilijat ry:lle avustusta 31.12.2022  henkilöstömäärän mukaisesti 7700 euroa vuodelle 2023 ja

  2. edellyttää, että Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen urheilijat ry. toimittaa vuoden 2023 tilinpäätöstiedot ja toimintakertomuksen sekä toiminnan tarkastuskertomuksen pelastuslaitokselle 1.6.2024 mennessä. 

Päätös

Pelastuslautakunta hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. 

 

Lisätietoja päätöksestä antaa pelastusjohtaja Jyrki Landstedt, jyrki.landstedt@vakehyva.fi

Kokouskäsittely

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn aikana klo 18:07.