§ 1 Lastensuojelulaitoksen esihenkilön viran (ID 1566) täyttäminen, Kuuselan perhekuntoutuskeskus

Lataa 

VAKEDno-2024-134

Päätöspäivämäärä

15.1.2024

Päätöksen tekijä

Lastensuojelun avohuollon palvelujen tehtäväaluepäällikkö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla lastensuojelun avohuollon palvelujen tehtäväaluepäällikön toimivaltaan.

Kuvaus

Lisätietoja antaa Jaana Leppäkorpi puh. 040 618 4399

Lastensuojelulaitoksen esihenkilön vakituinen virka (ID 1566) Kuuselan perhekuntoutuskeskuksessa on ollut haettavana 4.12.-18.12.2023 välisenä aikana (vakehyva.fi, mol.fi ja rekrytointi.com) täytettäväksi 1.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 8 § mukainen laillistus eli sosionomi (AMK). Lisäksi hakijalta edellytetään riittävää johtamistaitoa ja eduksi luetaan ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää lastensuojelun tuntemusta sekä hyviä työn organisointitaitoja ja vuorovaikutustaitoja.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kahdeksantoista (18) henkilöä, joista haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella kuusi (6) hakijaa. Haastattelut suorittivat tehtäväaluepäällikkö Jaana Leppäkorpi ja rekrytointikoordinaattori Laura Mustonen. Hakemuksen, työ- ja johtamiskokemuksen, toimintaympäristön tuntemuksen ja haastattelun perusteella ********** täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää.

Päätös

Päätän valita lastensuojelulaitoksen esihenkilöksi Kuuselan perhekuntoutuskeskukseen ********** 1.3.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kuuden kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

Jaana Leppäkorpi, Lastensuojelun avohuollon palvelujen tehtäväaluepäällikkö

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut