§ 1 Sosiaaliohjaajan viran täyttäminen, Lapsiperheiden sosiaalityö (ID 1595)

Lataa 

VAKEDno-2024-193

Päätöspäivämäärä

15.1.2024

Päätöksen tekijä

Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä viisitoista (15) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täyttivät kolmetoista (13) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella seitsemän (7) hakijaa, joista yksi (1) perui hakemuksensa. Haastattelut suorittivat johtava sosiaalityöntekijä Hanna Holmberg-Soto yhdessä sosiaaliohjaaja Jenny Koljosen tai johtava sosiaalityöntekijä Riikka Kuittisen kanssa. Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä ********** täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilö.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
Hanna Holmberg-Soto puh. 040 703 1558

Sosiaaliohjaajan virka on ollut haettavana 13.12.2023.-29.12.2023 (www.rekrytointi.fi ja www.mol.fi -sivut) täytettäväksi 24.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteen alkaessa sosiaaliohjaaja toimii lapset, nuoret ja perheet palvelualueella lapsiperheiden sosiaalityön yksikössä hoitaen lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystyksen sosiaaliohjaajalle määriteltyjä tehtäviä.

Viransijaisuuden kelpoisuusehtona on Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus.

Päätös

Päätän valita ********** sosiaaliohjaajan virkaan 24.1.2024 lukien.

Allekirjoitus

Minna Makkonen, Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut