§ 2 Sosiaalityöntekijän viran täyttämättä jättäminen, id 1609, Lapsiperheiden sosiaalityö

Lataa 

VAKEDno-2024-312

Päätöspäivämäärä

19.1.2024

Päätöksen tekijä

Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä virkaa haki kuusi (6) henkilöä, joista kukaan ei täyttänyt viralle asetettuja kelpoisuusehtoja. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella kolme (3) sijaiskelpoisuuden täyttävää hakijaa. Haastattelut suorittivat johtavat sosiaalityöntekijät Saara Sahlsten ja Hanna Merikallio. 

Kuvaus

Lisätietoja antaa

Saara Sahlsten, p. 040 193 1906 

Sosiaalityöntekijän virka on ollut haettavana 18.12.2023 – 17.1.2024 www.vakehyva.fi ja www.mol.fi – sivuilla vakinaisena täytettäväksi 18.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 
 
Virkasuhteen alkaessa sosiaalityöntekijä toimii Perheitä tukevien palvelujen palvelualueella Lapsiperheiden sosiaalityön yksikössä hoitaen sosiaalityöntekijälle määriteltyjä tehtäviä.  

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 7§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi rikosrekisteriotteen esittämistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Eduksi luetaan reflektiokyky, asiakaslähtöinen ajattelu, vastuullinen työote ja tahtotila moniammatilliseen työskentelyyn. Eduksi luetaan lisäksi valmius työpari- ja tiimityöskentelyyn sekä kokemus lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.  

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 56 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.

 

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luvun 4 §:n mukaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää virkasuhteen täyttämättä jättämisestä.

Päätös

Päätän jättää sosiaalityöntekijän vakituisen viran täyttämättä kelpoisten hakijoiden puuttumisen vuoksi.

Allekirjoitus

Minna Makkonen, Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut