§ 17 Johtavan kriisityöntekijän viran täyttämättä jättäminen ID 1508

Lataa 

VAKEDno-2024-452

Päätöspäivämäärä

29.1.2024

Päätöksen tekijä

Lapsiperheiden sosiaalityön palveluiden tehtäväaluepäällikkö

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä kymmenen (10) henkilöä, joista kaikki täyttivät kelpoisuusehdot. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella neljä (4) hakijaa. Hakijoista yksi (1) veti hakemuksensa pois ennen haastattelua. Haastatelluista hakijoista yksi (1) ilmoitti vetäytyvänsä hausta haastattelun jälkeen ja hakijoista kahdella (2) ei tehtävään nähden riittävää johtamiskokemusta. Haastattelut suorittivat lapsiperheiden tehtäväaluepäällikkö Jenni Weck-Näse ja sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Henna Niskanen.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla tehtäväaluepäällikön toimivaltaan.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
Henna Niskanen, sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö
puh. 040 5696090

Johtavan kriisityöntekijän virka on ollut haettavana 27.11.2023 – 27.12.2023 (www.vakehyva.fi/fi/tyopaikat.fi ja www.mol.fi -sivuilla) vakinaisena täytettäväksi 2.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhde sijoittuu Perheitä tukevien palveluiden palvelualueella, Lapsiperheiden sosiaalityön toimialalle ja Sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikköön.

Viran kelpoisuusehtona on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä (laki 817/2015 7 §) mukainen pätevyys, sairaanhoitaja (laki 559/1994 5 § mukainen laillistus) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä johtamiskokemus. Virkaan valitulta edellytetään kokemusta ja koulutusta kriisityötä.

Päätös

Päätän, että johtavan kriisityöntekijän virka jätetään täyttämättä soveltuvien hakijoiden puuttuessa.

Allekirjoitus

Jenni Weck-Näse, Lapsiperheiden sosiaalityön tehtäväaluepäällikkö

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut