§ 1 Palveluohjaajan viran täyttäminen (ID 1638), ikääntyneiden palveluohjaus

Lataa 

VAKEDno-2024-704

Päätöspäivämäärä

13.2.2024

Päätöksen tekijä

Arviointitiimin esihenkilö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 §:n mukaisesti Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Palveluohjaajan virka on ollut haettavana 21.12.2023 -​ 22.01.2024 (www. vakehyva.fi ja te-​palvelut.fi -​sivuilla) vakinaisena täytettäväksi 26.01.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen alkaessa palveluohjaaja työskentelee Vanhusten palvelujen toimialan,​ Kotona asumisen palvelujen palvelualueen,​ Neuvonnan ja asiakasohjauksen Alue 3:lla hoitaen palveluohjaajalle määriteltyjä tehtäviä. 

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali-​ tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista kokemusta iäkkäiden parissa työskentelystä, Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttökokemusta, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja ruotsin kielen taitoa. Lisäksi eduksi luetaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ammatillisuus ja aktiivinen työote, joustavuus, hyvä paineensietokyky, päätöksentekokyky, kehittämismyönteisyys sekä kyky hallita laajoja asiakokonaisuuksia. 

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kaksikymmentäkaksi (22) henkilöä,​ joista kelpoisuusehdot täyttivät viisitoista (15) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin neljä (4) hakijaa. Haastattelut suorittivat tehtäväaluepäällikkö Susanne Laine ja lähijohtaja Miia Koski.

Hakemuksen,​ työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtäviä hakeneista henkilöistä ********** täytti parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Päätös

Päätän valita palveluohjaajan tehtävään 01.03.2024 alkaen toistaiseksi ********** kuuden kuukauden koeajalla. 

Allekirjoitus

Miia Koski, toimintayksikön lähijohtaja

Organisaatiotieto

Kotona asumisen palvelut