§ 4 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialan menojen ja tulojen hyväksyjien määrääminen 1.1.2024 alkaen

Lataa 

VAKEDno-2023-227

Päätöspäivämäärä

7.3.2024

Päätöksen tekijä

Lasten, nuorten ja perheiden toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 33 §:n mukaan toimialajohtajan toimivaltaan kuuluu päättää toimialan laskujen hyväksyjistä. 

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 5. luvun 33 §:n mukaan toimialajohtaja vastaa toimialansa toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää toimintaa hyvinvointialuestrategian mukaisesti aluehallituksen ja hyvinvointialuejohtajan alaisuudessa. 

Edelleen hallintosäännön 33 §:n mukaan toimialajohtajan toimivaltaan kuuluu päättää toimialan laskujen hyväksyjistä. Laskujen hyväksyjä vastaa siitä, että meno tai tulo kuuluu hyvinvointialueelle ja laskujen perusteet ovat oikeat. Hyväksyjä vastaa myös siitä, että meno tai tulo osoitetaan kirjattavaksi oikein kirjanpitoon sekä siitä, ettei määrärahaa ylitetä. 

Tällä viranhaltijapäätöksellä on tarkoituksena varmistaa se, että hyvinvointialueelle kohdennetut laskut saadaan hyväksyttyä ja maksettua ajallaan hyvinvointialueen ostolaskujärjestelmän kautta. Toimialajohtaja päättää toimialan menojen ja tulojen hyväksyjät kustannuspaikoittain ja nimikkeittäin.  

Päätös

Päätän määrätä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialan laskujen hyväksyjät liitteen mukaisesti. 

Allekirjoitus

Hanna Mikkonen
Lasten, nuorten ja perheiden toimialan toimialajohtaja 

Organisaatiotieto

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut