§ 3 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen apuvälineiden lahjoitus Viron syrjempien seutujen vanhusten hoivalaitoksiin

Lataa 

VAKEDno-2024-873

Päätöspäivämäärä

20.2.2024

Päätöksen tekijä

Terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 33 §:n 4 mom. 10 kohdan mukaan toimialajohtaja päättää toimialan omaisuuden myymisestä ja lahjoittamisesta. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla terveydenhuollon palvelujen toimialajohtajan toimivaltaan. 

Kuvaus

Yksityishenkilön pyynnöstä Vantaan ja Keravan apuvälinepalveluista on luovutettu seuraavia apuvälineitä toimitettavaksi Viron syrjempien seutujen vanhusten hoivalaitoksiin

  • 14 pyörätuolia
  • 20 rollaattoria
     

Lahjoituksen saaja huolehtii apuvälineiden noutamisesta lainaamosta sovittuna aikana, sekä huolehtii apuvälineiden kuljetuksesta sovittuun kohteeseen. Apuvälineiden vastaanottaja vastaa kuljetuskustannuksista tai mahdollisista huoltokustannuksista. 

Apuvälineet eivät ole enää kunnostettavissa lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineinä luovutettaviksi ja tätä myöden ne on esitetty poistettavaksi lainauskäytöstä. Vastuu apuvälineistä siirtyy vastaanottajalle luovutuksen yhteydessä.

Päätös

Päätän lahjoittaa yllä esitetyn mukaisesti Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen apuvälinepalveluista apuvälineitä Viron syrjempien seutujen vanhusten hoivalaitoksiin.

Allekirjoitus

Helena Salusjärvi-Juopperi, vs. terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut