§ 1 Hoiva-asumisen asumispalvelujen esihenkilön viran täyttämättä jättäminen ID 1636

Lataa 

VAKEDno-2024-618

Päätöspäivämäärä

20.2.2024

Päätöksen tekijä

Hoiva-asumisen tehtäväaluepäällikkö, alue 3

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 57 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luvun 4 §:n mukaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää virkasuhteen täyttämättä jättämisestä.

Kuvaus

Vanhuspalvelujen toimialan hoiva-asumisen palvelujen palvelualueella on ollut haettavana asumispalvelujen esihenkilön vakituinen virka ajalla 21.12.2023–08.01.2024. Viran kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus) tai muu sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tutkinto 

Määräaikaan mennessä virkaa haki 16 henkilöä, joista kaikki olivat kelpoisia. Hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttiin kuusi henkilöä, joista kolme ohjattiin henkilöarviointiin. Hakemuksen, haastattelun ja henkilöarvioinnin perusteella valittiin hakija, joka ei ottanut virkaa vastaan ja hänen varalleen valittu hakija oli ottanut toisen viran vastaan. Kolmas henkilöarviointiin valittu henkilö ei täyttänyt tehtävän kriteereitä kuin osittain.

Päätös

Päätän jättää asumispalvelujen esihenkilön vakituisen viran täyttämättä.

Allekirjoitus

Pirjo Randelin, tehtäväaluepäällikkö

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue