§ 7 Sosiaaliohjaajan viran täyttämättä jättäminen, ID 1855

Lataa 

VAKEDno-2024-1248

Päätöspäivämäärä

14.3.2024

Päätöksen tekijä

Sosiaalityön esimies

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä 10 henkilöä. Virkaa hakeneista 9 henkilöä täytti lain mukaisen laillistuksen. Haastatteluun kutsuttiin 6 henkilöä, joista 3 perui hakemuksena ennen haastattelua ja 2 henkilöä perui hakemuksensa haastattelun jälkeen.

Määräaikainen virka jätetään tässä haussa täyttämättä soveltuvien hakijoiden puuttuessa ja virka tulee myöhemmin uudelleen hakuun.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 57 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.  

Aikuisten ja vammaispalveluiden toimialalla aikuissosiaalityön palvelualueella sosiaalityön palveluiden tehtäväalueella idän aikuisten sosiaalityössä on ollut haettavana määräaikainen sosiaaliohjaajan virka ajalle 10.4-3.12.2024. Määräaikainen virka on ollut ulkoisessa haussa ajalla 7.2-21.2.2024 (www.vakehyva.fi).

Kelpoisuusehtona on sosiaaliohjaaja (lain 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Päätös

Päätän jättää sosiaaliohjaajan määräaikaisen viran täyttämättä soveltuvien hakijoiden puuttumisen vuoksi. 

Allekirjoitus

Laura Lindroos, sosiaalityön esimies

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut