§ 2 Kirjaamo- ja asiakaspalveluiden päällikön sijaisen nimeäminen toistaiseksi 7.3.2024 alkaen

Lataa 

VAKEDno-2024-719

Päätöspäivämäärä

6.3.2024

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 60 §:n mukaan palvelualuejohtaja päättää tehtäväalueen päällikön sijaisista.

Kuvaus

Kirjaamo- ja asiakaspalveluiden päällikkö vastaa kirjaamo- ja asiakaspalveluiden toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää toimintaa hyvinvointialuestrategian mukaisesti hallintojohtajan alaisuudessa.

Kirjaamo- ja asiakaspalveluiden päällikölle on tarve nimetä sijaiset mahdollisten esteellisyyksien ja poissaolojen ajaksi. Viransijainen sijaistaa tehtäväalueen päällikköä virkasuhdetta edellyttävissä hallinnollisissa työtehtävissä, kuten henkilöstöhallinnollisissa päätöksissä, sekä laskujen ja viranhaltijapäätösten hyväksymisessä. Viransijaiseksi nimetään asiakirjahallinnon erityisasiantuntija *****.

Kirjaamo- ja asiakaspalveluiden tehtäväalue jakautuu operatiivisesti kahteen erilliseen vastuukokonaisuuteen; kirjaamoon ja arkistoon. Kirjaamo- ja asiakaspalveluiden päällikön ollessa estynyt hoitamaan virkaansa, nähdään tarpeellisena nimetä viransijaisen lisäksi operatiivisen toiminnan sijaiset erikseen kirjaamolle ja arkistolle.

Kirjaamo- ja asiakaspalveluiden päällikön ollessa estynyt hoitamaan virkaansa, kirjaamon operatiivisen toiminnan sijaisena toimii tiedonhallinnan suunnittelija *****. Arkiston operatiivisen toiminnan osalta sijaisena toimii tiedonhallinnan suunnittelija *****.

Asian valmistelun aikana on kuultu hallintolain (434/2003) 34.1 §:n mukaisesti sijaisiksi nimettäviä siitä, kuinka sijaisuus tulisi järjestää.

Päätös

Päätän nimetä kirjaamo- ja asiakaspalveluiden päällikön viransijaiseksi 9.2.2024 alkaen asiakirjahallinnon erityisasiantuntija *****. ***** sijaistaa viran hallinnollisissa työtehtävissä.

Kirjaamon operatiivisena sijaisena toimii tiedonhallinnon suunnittelija ***** ja arkiston operatiivisena sijaisena tiedonhallinnan suunnittelija *****.

Allekirjoitus

Riikka Liljeroos, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kirjaamo- ja asiakaspalvelut