§ 1 Sosiaalityöntekijä, Vanhuspalveluiden neuvonta ja asiakasohjaus

Lataa 

VAKEDno-2024-551

Päätöspäivämäärä

7.3.2024

Päätöksen tekijä

Toimintayksikön esihenkilö asiakasohjauksen alue 2

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 §:n mukaisesti Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Sosiaalityöntekijän virka on ollut haettavana 15.01.2024 - 13.02.2024 (www.vakehyva.fi ja te-palvelut.fi - sivuilla) vakinaisena täytettäväksi 01.03.204 alken tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen alkaessa sosiaalityöntekijä työskentelee Vanhusten palvelulujen toimialan, Kotona asumisen palvelujen palvelualueen, Neuvonnassa ja asiakasohjauksessa hoitaen sosiaalityöntekijälle määriteltyjä tehtäviä. 

Viran kelpoisuusehtona, Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus.

Edellytämme kelposuusvaatimusten lisäksi hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan laaja-alainen kokemus gerontologisesta sosiaalityöstä ja Apotti -asiakastietojärjestelmän käyttämisestä sekä viranomaispäätösten tekemisestä. Lisäksi katsomme eduksi ruotsin kielen taidon. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. 

Määräaikaan mennessä tehtävään haki yhteensä kaksi (2) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täytti yksi (1) hakija. Kelpoisuusehdot täyttänyt hakija haastateltiin. Haastattelun suorittivat lähijohtaja Arttu Haanpää ja johtava sosiaalityöntekijä Anneli Ojala. 

Hakemuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella ********** täytti pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

Päätös

Päätän valita sosiaalityöntekijän virkaan 01.03.2024 alkaen toistaiseksi Sara Sallaviidan kuuden kuukauden koeajalla. 

Allekirjoitus

Arttu Haanpää, toimintayksikön lähijohtaja

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue