§ 2 Lastensuojelun avohuollon sosiaalityön esimiehen, Lastensuojelun kotiin vietävien palvelujen esimiehen ja Kuuselan perhekuntoutuskeskuksen esimiehen sijaistusjärjestykset 1.3.2024 alkaen

Lataa 

VAKEDno-2024-969

Päätöspäivämäärä

7.3.2024

Päätöksen tekijä

Lastensuojelun avohuollon palvelujen tehtäväaluepäällikkö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosääntö 35 §:n mukaan tehtäväalueen päällikkö määrää toimintayksikön esihenkilön sijaisen, joka hoitaa toimintayksikön esihenkilön tehtäviä, kun hän on poissa tai esteellinen. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla tehtäväaluepäällikön toimivaltaan.

Kuvaus

Tätä viranhaltijapäätöstä on hallintolain 51–52 § mukaisesti tarkistettu 7.3.2024 seuraavasti: kuvauskentässä kirjoitusvirhe sijaisten titteleissä, kirjoitusvirhe korjattu. Kirjoitusvirheen korjaaminen ei vaikuta päätöksen muutoksenhakuaikaan. Päätös on julkaistu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen verkkosivuilla 1.3.2024 ja lähetetty asianosaisille sähköisellä tiedoksiannolla 1.3.2024. Päätös on julkaistu uudelleen 7.3.2024 ja lähetetty uudelleen tiedoksi 7.3.2024.

Lisätietoja antaa **********

Lastensuojelun avohuollon palvelujen tehtäväalueen yksiköillä on kolme esimiestä, joista kukin vastaa oman yksikkönsä toiminnasta.

Päätös

Päätän

 

a)       nimetä Lastensuojelun avohuollon sosiaalityön yksikön esimiehen ********** sijaiset seuraavassa järjestyksessä:

1.       johtava sosiaalityöntekijä **********

2.       johtava sosiaalityöntekijä **********

3.       johtava sosiaalityöntekijä **********

 

b)      nimetä Lastensuojelun kotiin vietävien palvelujen yksikön esimiehen ********** sijaiset seuraavassa järjestyksessä:

1.       vastaava sosiaaliohjaaja **********

2.       vastaava sosiaaliohjaaja **********

 

c)       nimetä Kuuselan perhekuntoutuskeskuksen esimiehen ********** sijaiset seuraavassa järjestyksessä:

1.       yksikön vastaava ohjaaja **********

2.       yksikön vastaava ohjaaja **********

Allekirjoitus

Jaana Leppäkorpi, Lastensuojelun avohuollon palvelujen tehtäväaluepäällikkö

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut