§ 2 Perheoikeudellisten palvelujen lastenvalvojien virkojen täyttäminen ID 1404

Lataa 

VAKEDno-2024-570

Päätöspäivämäärä

4.2.2024

Päätöksen tekijä

Perheoikeudellisten asioiden yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä seitsemäntoista (17) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella yhdeksän (9) hakijaa. Haastattelut suorittivat perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö Hanna Pantsu sekä johtava lastenvalvoja Milla Syrjänen. Hakemusten,​ työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion pohjalta tehtävää hakeneista henkilöistä sosiaalipolitiikan maisteri ************, sosionomi YAMK **************** sekä sosionomi YAMK **************** täyttivät parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

 

Kuvaus

Lisätietoja antaa: 

Hanna Pantsu, perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö

Perheoikeudellisten palvelujen kolme lastenvalvojan virkaa on ollut haettavana 27.10.-​ 13.11.2023 (Vakehyva.fi,​ Te-​palvelut ja Rekrytointi.com-​sivuilla) täytettäväksi 8.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaisesti. 

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja hakijalta on odotettu osaamista lapsi- ja perhelainsäädännöstä tai lapsiperheiden parissa työskentelystä. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em.  määräyksen nojalla tehtäväaluepäällikön toimivaltaan. 

 

Päätös

Päätän valita virkaan 1.12.2023 alkaen sosionomi YAMK **************** toistaiseksi 2,5 kuukauden koeajalla sekä 8.1.2024 alkaen VTM Nelly Puukon sekä sosionomi YAMK Tanja Kotilaisen toistaiseksi 6 kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

Hanna Pantsu, perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut