§ 4 Perheoikeudellisten palvelujen sosiaalityöntekijän viran täyttäminen ID 1379

Lataa 

VAKEDno-2024-569

Päätöspäivämäärä

4.2.2024

Päätöksen tekijä

Perheoikeudellisten asioiden yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kolme (3) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella kaksi (2) hakijaa. Haastattelut suorittivat perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö Hanna Pantsu sekä tiimiesihenkilö Sanna Martikainen.  Työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion pohjalta tehtävää hakeneista henkilöistä sosiaalityöntekijä ************ täytti parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

Kuvaus

Lisätietoja antaa: 

Hanna Pantsu, perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö

Perheoikeudellisten palvelujen sosiaalityöntekijän virka on ollut haettavana 23.10.-​ 10.11.2023 (Vakehyva.fi,​ Te-​palvelut ja Rekrytointi.com-​sivuilla) täytettäväksi 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaisesti. 

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijä pätevyys (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) ja hakijalta on odotettu kokemusta olosuhdeselvitysten laatimisesta ja perheasioiden sovittelusta tai muista sovitteluista.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em.  määräyksen nojalla tehtäväaluepäällikön toimivaltaan. 

Päätös

Päätän valita virkaan 23.12.2023 alkaen sosiaalityöntekijä ************ 6 kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

 Hanna Pantsu, perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut