§ 19 Animaatioprojektin hankinta

Lataa 

VAKEDno-2024-1303

Päätöspäivämäärä

19.3.2024

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 47 §:n mukaan asiasta päättäminen kuuluu toimialajohtajan toimivaltaan.  

Kuvaus

Asian valmistelija: Reetta Kyyrö, projektipäällikkö 

Hankinnan kohteena on videotuotanto liittyen VAKEhyva -Hyvät palvelut hankkeen HyväHyte-kärjen kehittämistoimenpiteisiin. Videoiden on tarkoitus kohdentua asukkaille, ammattilaisille ja kolmannen sektorin toimijoille. Tarkoituksena on levittää tietoa hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyöstä, sekä eri toimijoiden palveluista mahdollisimman saavutettavasti ja ymmärrettävästi. Tarjoushinnat ovat voimassa koko sopimuskauden ajan. Tilaaja ei sitoudu kiinteisiin hankintamääriin, vaan palvelua hankintaan todelliseen tarpeeseen perustuen. Videot tehdään keväällä 2024 ja materiaalin tulee olla valmis ja laskutettu 30.6.2024 mennessä.  Sopimus tullaan tekemään yhden (1) palveluntuottajan kanssa. Hankinnan ennakoitu arvo on maksimissaan 30 000 € (alv 0 %). Hankintaan ei sovelleta hankintalakia, (1397/2016) sillä kysymyksessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.  

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset kuvattiin tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Tarjouksia pyydettiin määräaikaan 1.3.2024 klo 16:00 mennessä ja tarjouksen jättivät seuraavat viisi (5) tarjoajaa: Smile Audiovisual Oy, Dimedia Oy, Filmbutik Oy, Refedo Oy ja Brink Helsinki Oy. 

Tarjouksiin tuli sisällyttää työnäyte, joka on tuotettu viimeisen kahden (2) vuoden aikana sosiaali- ja terveyspalveluiden tai muun hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminnasta. Työnäytteen osalta arvostettiin teknistä laatua ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen brändin tuntemusta. Kaikkien tarjoajien työnäytteet todettiin sopiviksi ja kaikki tarjoajat etenivät vertailuvaiheeseen.  

Valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus, jossa hinnan painoarvo on 100 %. Tarjous pyydettiin kolmelle (3) animaatiovideolle ja yhdelle (1) kortille/julisteelle. 
Tarjoajien hinnat ovat (alv 0 %):  

  1. Smile Audiovisual Oy, 20 900 euroa 

  1. Dimedia Oy, 18 550 euroa 

  1. Filmbutik Oy, 32 205 euroa 

  1. Refedo Oy, 5 220 euroa 

  1. Brink Helsinki Oy, 12 537,5 euroa 

VAKEhyva -Hyvät palvelut hankkeseen tullaan hankkimaan kuusi (6) animaatiovideota ja kaksi (2) korttia/julistetta. 

Päätös

Päätän hankkia Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle animaatioprojektin Refedo Oy:ltä. Hankinnan arvo kuudelle (6) animaatiovideolle ja kahdelle (2) kortille/julisteelle on 10 440 € (alv 0 %). 

Hankintasopimus  
Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.  

Allekirjoitus

Mikko Hokkanen, konsernipalveuiden toimialajohtaja 

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue