§ 7 Aikuissosiaalityön palvelualueen kesäsulut 2024

Lataa 

VAKEDno-2024-1373

Päätöspäivämäärä

21.3.2024

Päätöksen tekijä

Aikuissosiaalityön palvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 34 §:n kohdan 4 nojalla palvelualuejohtajan toimivaltaan kuuluu päättää toimipisteen tilapäisestä sulkemisesta tai siirrosta enintään kahden kuukauden ajaksi.

Kuvaus

1.      Vammaisten henkilöiden työ- ja päivätoiminnan yksiköiden tilapäinen sulku ajalla 1.7-4.8.2024: Vammaisten henkilöiden työ- ja päivätoiminnan yksiköt Masurkan päivätoimintakeskus, Juho Kustin päivätoimintakeskus, Malminiityn työ- ja toimintakeskus, Keravan työ- ja toimintakeskus, Tavitien työ- ja toimintakeskus, Solkikujan työ- ja toimintakeskus, Kädentaitopaja Kapussi, Kädentaitopaja Käenkukka ja Ruukkukujan päivätoimintakeskus ovat suljettuina 1.7.-4.8.2024. Mikäli joku asiakas tarvitsee toimintaa ko. aikana, järjestetään se Malminiityn työ- ja toimintakeskuksessa. Kiinniololla pystytään keskittämään asiakkaiden ja henkilökunnan lomat tietylle ajanjaksolle. Kiinniolo mahdollistaa myös kesätoiminnan järjestämisen Malminiityn työ- ja toimintakeskuksessa vammaisille lapsille, jotka tarvitsevat toimintaa kesäaikana vanhempien työssäkäynnin tai opiskelun vuoksi.

2.       Kuntouttavan työtoiminnan yksiköiden tilapäinen sulku seuraavasti: Valmennustalo Koutsi ja valmennustalo Reeli ajalle 1.-14.7.2024. Valmennustalot Luxi, valmennustalo Valtti, valmennustalo Jenga ja työpaja Maltti ajalla 15.-28.7.2024. Kiinniololla pystytään keskittämään asiakkaiden ja henkilökunnan lomat tietylle ajanjaksolle. Mikäli joku asiakas tarvitsee toimintaa oman yksikkönsä kiinniolon aikana, järjestetään se auki olevissa kuntouttavan työtoiminnan yksiköissä.

3.      Etsivä työ: On tauolla kesällä kesäloman ajan, työntekijöiden kesälomien mahdollistamiseksi ja koska työtä ei voi tehdä yksin. Etsivässä työssä työskentelee kaksi työntekijää. Yksikön työntekijöiden lomat pyritään keskittämään heinäkuuksi.

Metsolan päivätoimintakeskus: On suljettuna 1.7 – 31.7.2024. Tällä turvataan työntekijöiden ja asiakkaiden kesälomat. Yksikön työntekijöiden lomat pyritään keskittämään heinäkuuksi

Päätös

Päätän:

1.      Edellä mainitut vammaisten henkilöiden työ- ja päivätoiminnan yksiköt ovat suljettuina 1.7.-4.8.2024 ja että välttämätön toiminta asiakkaille järjestetään Malminiityn työ- ja toimintakeskuksessa.

2.      Kuntouttavan työtoiminnan yksiköt ovat suljettuna edellä mainittuina aikoina.

3.     Etsivä työ ja Metsolan päivätoimintakeskus on suljettuna edellä mainittuna aikana. ​​​​​​Kahden eri yksikön työntekijöiden lomat pyritään            keskittämään heinäkuuksi.

Allekirjoitus

Henna Kaukonen-Nyholm
Aikuissosiaalityön palvelualuejohtaja

Organisaatiotieto

Aikuissosiaalityön palvelut