§ 3 Palveluohjaajan viran täyttäminen asumisen arviointitiimiin ikääntyneiden asiakasohjaukseen (ID 1945)

Lataa 

VAKEDno-2024-1362

Päätöspäivämäärä

25.3.2024

Päätöksen tekijä

Arviointitiimin esihenkilö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 §:n mukaisesti Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Palveluohjaajan virka on ollut haettavana ajalla 22.02. - 08.03.2024 (www.vakehyva.fi ja te-​palvelut.fi -​sivuilla) vakinaisena täytettäväksi 02.04.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen alkaessa palveluohjaaja työskentelee Vanhusten palvelujen toimialan,​ Kotona asumisen palvelujen palvelualueen,​ Neuvonnan ja asiakasohjauksen Alue 3:lla hoitaen palveluohjaajalle määriteltyjä tehtäviä. 

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali-​ tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kelpoisuusvaatimuksen lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä yhteistyötaitoa. Eduksi luetaan laaja-alainen kokemus iäkkäiden parissa työskentelystä, kokemus tuetun asumisen prosessista, Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttökokemus  ja ruotsin kielen taito.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kaksikymmentäyksi (21) henkilöä,​ joista kelpoisuusehdot täytti viisitoista (15) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa. Haastattelut suorittivat lähijohtaja Miia Koski ja palveluohjaaja Kati Rauhala.

Hakemuksen,​ työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä **********täytti parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Esitän ********** valittavaksi virkaan. Samalla esitän varalle valittavaksi **********.

Päätös

Päätän valita palveluohjaajan virkaan 04.04.2024 alkaen toistaiseksi **********. Valitsen ********** varalle.

Allekirjoitus

Miia Koski, toimintayksikön lähijohtaja

Organisaatiotieto

Kotona asumisen palvelut