Vammaisneuvosto, kokous 18.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 15 Järjestöyhteistyön rakenne hyvinvointialueella

VAKEDno-2023-1803

Perustelut

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuusto on kokouksessaan 12.12.2023 § 132 vahvistanut järjestöyhteistyön rakenteen hyvinvointialueella seuraavasti: Lähidemokratia- ja osallisuuslautakunta asettaa hyvinvointialueelle alaisuuteensa järjestöyhteistyön neuvottelukunnan ja hyväksyy sille toimintasäännön, jossa linjataan järjestöyhteistyön neuvottelukunnan tehtävät, jäsenten lukumäärä ja valintatapa, toimikausi sekä kokous- ja toimintakäytännöt.

Kokouksessaan 12.2.2024 § 11 lähidemokratia- ja osallisuuslautakunta päätti jättää pöydälle asian koskien lähetekeskustelun käymistä järjestöyhteistyön neuvottelukunnan alustavasta toimintasäännöstä, minkä johdosta asia tuodaan uudestaan päätöksentekoon lähidemokratia- ja osallisuuslautakunnan kokouksessa 15.4.2024. 

 

Ehdotus

Vammaisneuvosto päättää merkitä tiedoksi hyvinvointialueen järjestöyhteistyön rakenteen ja järjestöyhteistyön neuvottelukunnan asettamisen tilanteen. 

Päätös

Vammaisneuvosto merkitsi tiedoksi hyvinvointialueen järjestöyhteistyön rakenteen ja järjestöyhteistyön neuvottelukunnan asettamisen tilanteen.