§ 15 Omaishoitajan vapaapäivä kotiin palvelusetelituottajahakemuksen hylkääminen / Keski-Uudenmaan kotihoito Oy

Lataa 

VAKEDno-2024-2015

Päätöspäivämäärä

30.4.2024

Päätöksen tekijä

Laadunvalvonnan päällikkö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hallintosäännön 36 §:n mukaan laadunvalvonnan päällikön toimivaltaan kuuluu päättää palveluntuottajan hyväksymisestä ja hyväksymisen peruuttamisesta palvelusetelipalveluntuottajaksi.

Kuvaus

Keski-Uudenmaan kotihoito Oy

Y-tunnus: 2759931-6

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue hyväksyy ne yksityiset palvelujen tuottajat, joiden palvelujen maksamiseen asiakas voi käyttää hyvinvointialueen myöntämää palveluseteliä. Hyväksyminen tehdään palveluntuottajien Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään (Palse) lähetettyjen hakemusten pohjalta. Palvelusetelin sääntökirjassa on määritelty palvelusetelillä järjestettävien palvelujen sisällöt ja palveluntuottajaa ja palvelua koskevat ehdottomat kriteerit, jotka tulee täyttyä. Kaikki sääntökirjassa mainitut ehdot ja voimassaolevat säädökset täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä palvelusetelituottajaksi.

Keski-Uudenmaan kotihoito Oy on hakeutunut Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (Palse) kautta omaishoitajan vapaapäivä kotiin–palvelun palvelusetelipalveluntuottajaksi. Palveluntuottaja ei ole toimittanut puuttuvia liitteitä hyvinvointialueen pyynnöstä, eikä palveluntuottaja ole pyytänyt lisäaikaa, joten hakemus palvelusetelituottajaksi hylätään.

Päätös

Hylkään Keski-Uudenmaan kotihoito Oy:n hakemuksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palvelusetelipalveluntuottajaksi omaishoitajan vapaapäivä kotiin–palvelussa.

Allekirjoitus

Heikki Ruotanen, laadunvalvonnan päällikkö

Organisaatiotieto

Laadunvalvonta