§ 7 Perheoikeudellisten palvelujen johtavan lastenvalvojan viran täyttäminen

Lataa 

VAKEDno-2024-1748

Päätöspäivämäärä

15.4.2024

Päätöksen tekijä

Perheoikeudellisten asioiden yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em.  määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan. 

Kuvaus

Lisätietoja antaa: 

Perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö Hanna Pantsu, 050 3035507

Perheoikeudellisten palvelujen johtavan lastenvalvojan virka on ollut haettavana 1.-15.3.2024 (Vakehyva.fi,​ Te-​palvelut ja Rekrytointi.com-​sivuilla) täytettäväksi 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaisesti. 

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hakijalta on edellytetty vahvaa osaamista lastenvalvojan työstä sekä esihenkilökokemusta.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä viisi (5) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella yksi (1) hakija. Haastattelun piti tehtäväaluepäällikkö Marjo van Dijken ja perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö Hanna Pantsu.  Hakemusten,​ työkokemusten ja haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvion pohjalta tehtävää hakeneista henkilöistä täytti määräaikaisessa johtavan lastenvalvojan tehtävässä toimiva valtiotieteiden maisteri ************** parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

 

Päätös

Päätän valita virkaan VTM ************** alkaen 1.4.2024.  

Allekirjoitus

Hanna Pantsu, perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut