§ 4 Valintapäätös palveluohjaajaan virkaan (Etsivä ja löytävä vanhustyö ja vapaaehtoistoiminta)

Lataa 

VAKEDno-2024-1864

Päätöspäivämäärä

19.4.2024

Päätöksen tekijä

Arviointitiimin esihenkilö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 §:n mukaisesti Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Palveluohjaajan virka on ollut haettavana ajalla 21.3. – 5.4.2024 (www.vakehyva.fi ja te-​palvelut.fi -​sivuilla) vakinaisena täytettäväksi 15.04.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen alkaessa palveluohjaaja työskentelee Vanhusten palvelujen toimialan,​ Kotona asumisen palvelujen palvelualueen,​ Neuvonnan ja asiakasohjauksen Alue 3:lla hoitaen palveluohjaajalle määriteltyjä tehtäviä. 

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali-​ tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kelpoisuusvaatimuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden palveluista ja vapaaehtoistoiminnasta tai etsivästä ja löytävästä työstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, verkostotyön osaamista, esiintymistaitoa sekä valmiutta kertoa toiminnasta verkostoille ja tehdä liikkuvaa työtä.  

Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä kymmenen (10) henkilöä,​ joista kelpoisuusehdot täyttivät seitsemän (7) hakijaa. Viisi (5) hakijaa kutsuttiin ryhmähaastatteluun. Haastattelu toteutettiin 10.4.2024 yhteisenä ryhmähaastatteluna etsivän ja löytävän vanhustyön ja vapaaehtoistoiminnan palveluohjaajan toimeen hakeneiden kanssa. Ryhmähaastattelun suorittivat lähijohtajat Miia Koski ja Kati Vuontisjärvi. Ryhmähaastattelun jälkeen kaksi (2) hakijaa valittiin toiselle haastattelukierrokselle, joka toteutettiin yksilöhaastatteluna 15.4.2024. Yksilöhaastattelut suoritti lähijohtaja Miia Koski.

Hakemuksen,​ työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä ********** täytti parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Esitän ********** valittavaksi virkaan.

Päätös

Päätän valita palveluohjaajan virkaan 6.5.2024 alkaen toistaiseksi Jaana Väisäsen kuuden kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

Miia Koski, toimintayksikön lähijohtaja

Organisaatiotieto

Kotona asumisen palvelut