§ 2 Suun terveydenhuollon Tikkurilan palveluyksikön hammaslääkärin vakanssin siirto itäiseen palveluyksikköön

Lataa 

VAKEDno-2024-2773

Päätöspäivämäärä

13.6.2024

Päätöksen tekijä

Tehtäväaluepäällikkö, keskitetyt palvelut

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 54 §:n mukaan viran siirtämisestä yksiköstä toiseen tehtäväalueen sisällä päättää tehtäväaluepäällikkö tai hänen määräämänsä viranhaltija.

Kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta annetun lain 24 §:n mukaan viranhaltija voidaan siirtää toiseen virkasuhteeseen, jonka kelpoisuusvaatimukset hän täyttää ja jota voidaan pitää hänelle sopivana, jos hänen asemansa toistaiseksi otettuna tai määräaikaisena viranhaltijana ei muutu ja perusteena on toiminnan tai tehtävien uudelleenjärjestelyyn liittyvä perusteltu syy ja hänen varsinainen palkkansa ei alene tai hän on antanut siirtoon suostumuksensa taikka siirtoon on muu hyväksyttävä syy ja viranhaltija on antanut siirtoon suostumuksensa.

Kuvaus

Keskisen tehtäväalueen Tikkurilan palveluyksiköstä siirretään hammaslääkärin vakanssi itäiseen palveluyksikköön paremman resursoinnin vuoksi. Perusteena on toiminnan tai tehtävien uudelleenjärjestelyyn liittyvä perusteltu syy.

Päätös

Päätän:

1 ) siirtää suun terveydenhuollossa Tikkurilan palveluyksikön hammaslääkärin vakanssin itäiseen palveluyksikköön;

2 ) todeta, ​että työnantajalla on edellä esitettyjen perustelujen mukaisesti olemassa kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta annetun lain 24 § mukainen uudelleenjärjestelyyn liittyvä syy siirtää viranhaltija toiseen virkasuhteeseen;​ ja

3 ) että virka siirretään täytettynä, ​jolloin viranhaltija Anna Holthöfer siirtyy hammaslääkärin viran mukana itäiseen palveluyksikköön 14.6.2024 alkaen.

Allekirjoitus

Maria Broms, keskisen tehtäväalueen tehtäväaluepäällikkö 

Organisaatiotieto

Suun terveydenhuollon palvelut