§ 13 Sosiaaliohjaajan viran täyttämättä jättäminen, ID 2159

Lataa 

VAKEDno-2024-2867

Päätöspäivämäärä

18.6.2024

Päätöksen tekijä

Sosiaalityön esimies

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 57 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.  

Kuvaus

Aikuisten ja vammaispalveluiden toimialalla aikuissosiaalityön palvelualueella sosiaalityön palveluiden tehtäväalueella idän aikuisten sosiaalityössä on ollut haettavana määräaikainen osa-aikainen (60%) sosiaaliohjaajan virka ajalle 6.5-31.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen virka on ollut ulkoisessa haussa ajalla 16.4-30.4.2024 (www.vakehyva.fi).

Kelpoisuusehtona on sosiaaliohjaaja (lain 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä 8 henkilöä. Virkaa hakeneista 3 henkilöä täytti lain mukaisen laillistuksen. Haastatteluun kutsuttiin 3 laillistettua hakijaa, joista 2 perui hakemuksena haastattelun jälkeen. Myös yksi ei-kelpoinen hakija peruutti hakemuksen hakuajan jälkeen.

Määräaikainen virka jätetään tässä haussa täyttämättä soveltuvien hakijoiden puuttuessa ja virka tulee myöhemmin uudelleen hakuun.

Päätös

Päätän jättää sosiaaliohjaajan määräaikaisen osa-aikaisen (60%) viran täyttämättä soveltuvien hakijoiden puuttumisen vuoksi. 

Allekirjoitus

Laura Lindroos
Sosiaalityön esimies

Organisaatiotieto

Aikuissosiaalityön palvelut