§ 31 Yhtiökokousedustajan nimeäminen Sansia Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen

Lataa 

VAKEDno-2024-2175

Päätöspäivämäärä

28.5.2024

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 44 §:n mukaan konsernipalvelujen toimialajohtaja nimeää muiden kuin tytäryhteisöjen ja osakkuusyhteisöjen yhtiökokousedustajat ja antaa heille omistajaohjauksen edellyttämät toimintaohjeet.

Kuvaus

Sansia Oy:n osakkeenomistajat on kutsuttu varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 29.5.2024 klo 14.00 alkaen osoitteessa Palvelualan Opisto, Asemakatu 4, Kuopio. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tulee nimetä yhtiökokoukseen edustaja ja antaa edustajalle tarvittaessa menettelyohjeet. Yhtiökokouksessa tullaan käsittelemään toimitusjohtajan katsaus, tilikauden 1.1.-31.12.2023 tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen, tilinpäätöksen vahvistaminen, taseen osoittaman voiton käyttäminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkioista sekä matkakulukorvauksista päättäminen, hallituksen jäsenten lukumäärä ja valinta sekä tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta.

Päätös

Päätän

  1. nimetä 29.5.2024 järjestettävään Sansia Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen edustajaksi hankintapäällikkö Marianne Punkin ja
  2. todeta,​ettei kokousta varten ole tarpeen antaa erillisiä toimintaohjeita.

Allekirjoitus

Konsernipalvelujen toimialajohtaja Mikko Hokkanen

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut