§ 42 Yhtikokousedustajan nimeäminen Uudenmaan vammaispalvelut Oy:n yhtiökokoukseen

Lataa 

VAKEDno-2024-2343

Päätöspäivämäärä

19.6.2024

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 44 §:n mukaan konsernipalvelujen toimialajohtaja nimeää muiden kuin tytäryhteisöjen sekä osakkuusyhteisöjen osalta yhtiökokousedustajat, ja antaa heille omistajaohjauksen edellyttämät toimintaohjeet.

Kuvaus

Uudenmaan vammaispalvelut oy:n osakkeenomistajat on kutsuttu yhtiökokoukseen, joka järjestetään keskiviikkona 19.6.2024 kello 10.00 alkaen. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen on tarpeen nimetä yhtiökokousedustaja ja antaa edustajalle tarvittaessa omistajaohjauksen edellyttämät toimintaohjeet.

Yhtiökokouksessa tullaan käsittelemään tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus, voiton/tappion kirjaaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkio ja matkakustannusten korvausperiaate, hallituksen jäsenten lukumäärä, tilintarkastusyhteisön valitseminen ja hallituksen jäsenten valinta.

Päätös

Päätän

  1. nimetä yhtiökokousedustajaksi 19.6.2024 järjestettävään Uudenmaan vammaispalvelut oy:n yhtiökokoukseen tilakeskuspäällikkö Pasi Salon, ja 
  2. todeta, ettei kokousta varten ole tarpeen antaa erillisiä toimintaohjeita.

Allekirjoitus

Konsernipalvelujen toimialajohtaja Mikko Hokkanen

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut