§ 16 Suorahankinta Attendo Oy, Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelujen hankinta

Lataa 

VAKEDno-2024-2489

Päätöspäivämäärä

29.5.2024

Päätöksen tekijä

Aikuissosiaalityön palvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 47§ mukaan palvelualuejohtaja päättää alle 1 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluhankinnoissa palvelualuejohtaja päättää kuitenkin alle 10 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Toimialajohtaja ja hyvinvointialuejohtaja päättävät tämän ylittävistä hankinnoista.

Kuvaus

Tämä hankintasopimus koskee MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJIEN ASUMISPALVELUJEN hankintaa.

Palvelua tuotetaan palveluntuottajan seuraavissa yksiköissä:

Attendo Oy/ Charlotta tuettu asuminen (74,25 €/ vrk)   henkilöstömitoitus 0,1

(ei suoraa vertailukohtaa palvelukuvauksissa. Lähinnä tuote 3)

Attendo askelkodit Oy/ Kruunula ympärivuorokautinen palveluasuminen 186,71 e/ vrk sisältää ateriat 14,80 e/ vrk henkilöstömitoitus 0,6 ,

rinnastuu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen mielenterveyskuntotujille (tuote 9), mutta henkilöstömitoitus on tässä vahvempi

Attendo Oy/ Valkamahovi ympärivuorokautinen palveluasuminen mitoitus 0,5 hinta 2024  140,43 €/vrk.

rinnastuu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen mielenterveyskuntotujille (tuote 9), mutta henkilöstömitoitus on tässä vahvempi

Attendo Oy/ Säteri ympärivuorokautinen palveluasuminen hinta 163,56 e/vrk sisältää ateriat 14,80 e/vrk. Henkilöstömitoitus 0,5.

rinnastuu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen mielenterveyskuntotujille (tuote 9), mutta henkilöstömitoitus on tässä vahvempi

Attendo Oy/ Lassilan palvelutalo: ympärivuorokautinen asumispalvelu hinta 166,64 e/vrk sisältää ateriat 14,80 e/vrk. Mitoitus 0,5.

rinnastuu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen mielenterveyskuntototujille (tuote 9), mutta henkilöstömitoitus on tässä vahvempi

Attendo Larosette Oy/Halkia: ympärivuorokautinen asumispalvelu  4 asiakkaan hinta  167,58 €/vrk ja 1 asukas (Merilahti) 164,64 e/hvrk, Sisältävät ateriat 15,53 e/vrk. Henkilöstömitoitus kaikilla 0,5.  

rinnastuu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen Asuntoensin periaatteella (tuote 10) , Henkilömitoitus sama kuin hankinnassa.

Attendo Vehniän Koivukodit Oy/Pihka: vaativa ympärivuorokautinen asumispalvelu (mitoitus 0,9), 268,46 euroa/ vrk sisältää ateriat 17,53 e/vrk. Nuorten hankinta

Tilaaja ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin. Palveluntuottaja sitoutuu siihen, että se täyttää kaikki sopimuksessa ja liitteissä tarjoajalle asetetut vaatimukset koko sopimuskauden ajan, suorittaa palvelut sopimuksessa ja liitteissä edellyttämässä toimitusajassa ja kehittää toimintaansa sopimuskaudella tässä sopimuksessa kuvatuilla tavoilla.

Tarkempi kuvaus asiakkaille hankittavasta palvelusta on tämän sopimuksen liitteenä olevan palvelukuvauksessa.

 

 

Päätös

Päätän hankkia tuettua asumista ja ympärivuorokautista palveluasumista Attendo Oy:n asumisyksiköissä Charlotta, askelkodit kruunula, valkamahovi, Säteri, Lassilan palvelutalo, Larosette Halkia, Vehniän Koivukodit.

Sopimus koskee yksiköihin aiemmin sijoitettujen asiakkaiden palveluja, asiakkaiden tunnisteet erillisellä liitteellä. 

Tämä päätös on ehdollinen siihen saakka, kun ylemmällä toimielimellä on mahdollisuus käyttää hallintosäännön 29§ :n mukaista otto-oikeuttaan.

Sitova sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella, vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella.

Allekirjoitus

Henna Kaukonen-Nyholm

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue