§ 3 Henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajahakemuksen hylkääminen/Kotipalvelu Ihana Oy

Lataa 

VAKEDno-2024-2976

Päätöspäivämäärä

1.7.2024

Päätöksen tekijä

Järjestämisen tuen johtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hallintosäännön 36 §:n mukaan järjestämisen tuen johtajan toimivaltaan kuuluu päättää palveluntuottajan hyväksymisestä ja hyväksymisen peruuttamisesta palvelusetelipalveluntuottajaksi.

Kuvaus

Kotipalvelu Ihana Oy

Y-tunnus: 2399162-8

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue hyväksyy ne yksityiset palvelujen tuottajat, joiden palvelujen maksamiseen asiakas voi käyttää hyvinvointialueen myöntämää palveluseteliä. Hyväksyminen tehdään palveluntuottajien Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään (Palse) lähetettyjen hakemusten pohjalta. Palvelusetelin sääntökirjassa on määritelty palvelusetelillä järjestettävien palvelujen sisällöt ja palveluntuottajaa ja palvelua koskevat ehdottomat kriteerit, jotka tulee täyttyä. Kaikki sääntökirjassa mainitut ehdot ja voimassaolevat säädökset täyttävä palveluntuottaja voidaan hyväksyä palvelusetelituottajaksi.

Kotipalvelu Ihana Oy on hakeutunut Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (Palse) kautta henkilökohtainen apu–palvelun palvelusetelipalveluntuottajaksi. Kotipalvelu Ihana Oy:llä ei ole valvontalain mukaista rekisteröintiä tuottaa henkilökohtaista apua Vantaan ja Keravan alueella. Palveluntuottajat pyynnöstä hakemuksesta tehdään hylkäävä päätös.  

Päätös

Hylkään Kotipalvelu Ihana Oy:n hakemuksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palvelusetelipalveluntuottajaksi henkilökohtainen apu–palvelussa.

Allekirjoitus

Nina Linja, järjestämisen tuen johtaja

Organisaatiotieto

Laadunvalvonta