§ 1 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen 1.9.2024 lukien

Lataa 

VAKEDno-2024-3147

Päätöspäivämäärä

12.7.2024

Päätöksen tekijä

Ylilääkäri, Tikkurilan terveysasema, Terveysasemapalvelut 4

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 57 § mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön.

Kuvaus

Terveysasemapalveluiden palvelualueella Tikkurilan terveysasemalla on ollut terveyskeskuslääkärin virka haettavana 26.6.2024-11.7.2024 välisenä aikana. Hakuilmoitus julkaistiin Laura-rekrytointijärjestelmän sivustolla, Hyvinvointialueen Avoimet työpaikat-sivustolla, TE-palveluiden sivustolla, Rekrytointi.com-sivustolla ja Duunitorin sivustolla.

Terveyskeskuslääkärinviran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Lisäksi valittavalta henkilöltä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikaan 11.7.2024  mennessä virkaa haki kaksi  hakijaa, joista toinen ei täyttänyt pätevyysvaatimuksia. Vaatimukset täyttävä hakija haastateltiin.

Virka on vakinainen ja täytetään 1.9.2024 alkaen. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät LS:n mukaisesti.

Päätös

Päätän

  1. ottaa LL Pii Maijalan terveyskeskuslääkärin virkaan vakinaisesti 1.9.2024, koska hänellä on koulutuksensa, työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa sekä hakemuksen ja haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvioinnin perusteella parhaat edellytykset virkasuhteen menestykselliseen hoitamiseen.
  2. että virkaa täytettäessä ei sovelleta koeaikaa, koska Pii Maijala on toiminut määräaikaisena vastaavassa tehtävässä.
  3. että viran tehtäväkohtainen palkka on 5680,00 euroa/kk.

Allekirjoitus

Jari Mäkelä, ylilääkäri

Organisaatiotieto

Terveydenhuollon palvelut