§ 8 HUS Kiinteistöt Oy:lta hankittavat konsulttipalvelut

Lataa 

VAKEDno-2022-348

Päätöspäivämäärä

26.8.2022

Päätöksen tekijä

Hallintovalmistelujohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön (Hyvinvointialueen valtuusto 31.5.2022) § 40 mukaisesti valmistelujohtajat, sote-valmistelun muutosjohtaja ja pelastustoimen muutosjohtaja päättävät alle 400 000 euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Asiasta päättäminen kuuluu em. päätöksen nojalla hallintovalmistelujohtajan toimivaltaan.

Kuvaus

Valmistelija: Tilakeskuksen päällikkö Pasi Salo

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen investointiohjelmaan sisältyy neljän pelastuslaitoksen valmiusaseman rakentaminen. Hankkeiden toteutus on aikataulutettu investointisuunnitelmaan vuosille 2023-2026. Hankkeita varten on tarve hankkia rakennuttamisen ja ylläpidon erityisasiantuntijapalveluita ja turvallisuusasiantuntijoiden palveluita.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue ja HUS Kiinteistöt Oy ovat neuvotelleet hyvinvointialueen tarvitsemista konsulttipalveluista kyseessä olevaan hankkeeseen liittyen. Neuvottelut perustuvat siihen, että HUS Kiinteistöt Oy on Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen julkista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) 15 §:ssä tarkoitettu sidosyksikkö, jonka vuoksi hankintaa ei kilpailuteta julkista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) mukaisesti.

Neuvottelujen perusteella HUS Kiinteistöt Oy on antanut Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle päätösesityksen liitteenä (Liite 1) olevan tarjouksen, joka koskee hyvinvointialueen tarvitsemia rakennuttamisen ja ylläpidon erityisasiantuntijapalveluita ja turvallisuusasiantuntijoiden palveluita.

HUS Kiinteistöt Oy on hinnoitellut tarjouksensa Suunnittelu ja konsultointiyritykset SKOL ry:n henkilöryhmittelyhinnoitteluun jaettuna. Palveluiden laskutus perustuu tehtävien vaativuuteen ja asiantuntijoiden pätevyyteen. Laskutus perustuu toteutuneisiin tuntimääriin. Tehtävien suorittamisesta maksetaan tarjouksen tuntiveloitushinnan mukaisesti palkkio korkeintaan kattohintaan asti. HUS Kiinteistöt Oy:n tarjous on määrältään 19 200 euroa (alv 0 %).

Päätös

Päätän hyväksyä HUS Kiinteistöt Oy:n konsulttipalveluista antaman kattohintaisen tarjouksen 19 200 euroa (alv 0 %).

Allekirjoitus

Mikko Hokkanen, hallintovalmistelujohtaja

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue