Terveydenhuollon palvelut -jaosto, kokous 13.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 4 Tilannekatsaus Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon palvelujen valmisteluun ja järjestämisvastuun siirtoon 1.1.2023 lukien

Perustelut

Terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja Kati Liukko on valittu tehtäväänsä aluevaltuuston kokouksessa 21.6.2022 § 60. Hän on aloittanut tehtävässä 1.10.2022 lukien. Toimialan palvelualuejohtajiksi on valittu Anna Peitola (terveysasemapalvelujen palvelualue), Pia Rantamäki (sairaalapalvelujen palvelualue) sekä Helena Salusjärvi-Juopperi (suun terveydenhuollon palvelujen palvelualue).

Terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja sekä tulevat palvelualuejohtajat antavat kokouksessa tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon palvelujen valmisteluun ja järjestämisvastuun siirtoon 1.1.2023 lukien.

Ehdotus

Terveydenhuollon palvelut -jaosto päättää merkitä tiedoksi tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon palvelujen valmistelusta ja järjestämisvastuun siirrosta 1.1.2023 lukien.

Päätös

Terveydenhuollon palvelut -jaosto päätti merkitä tiedoksi tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon palvelujen valmistelusta ja järjestämisvastuun siirrosta 1.1.2023 lukien.