§ 16 Turvajärjestelmien suunnitteluohjeiden laadinnan hankinta

Lataa 

VAKEDno-2022-628

Päätöspäivämäärä

22.12.2022

Päätöksen tekijä

Hallintovalmistelujohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön (Hyvinvointialueen valtuusto 31.5.2022) § 40 mukaisesti valmistelujohtajat, sote-valmistelun muutosjohtaja ja pelastustoimen muutosjohtaja päättävät alle 400 000 euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Asiasta päättäminen kuuluu em. päätöksen nojalla hallintovalmistelujohtajan toimivaltaan.

Kuvaus

Asian valmistelija: Tilakeskuksen päällikkö Pasi Salo

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen on kilpailutettava kulunvalvonta-, valvontakamera- ja murtohälytinjärjestelmien hankinnat. Hankintaa varten on valmisteltava järjestelmien tekniset kuvaukset. Teknisten kuvausten laadinnasta on pyydetty tarjous kolmelta yritykseltä, joista kahdelta sähköpostitse ja kolmannelta yrityksen oman sähköisen yhteydenottolomakkeen avulla.

Toimeksiantoon sisältyy mm. seuraavat tehtävät: rakennuksen yleinen suunnitteluohje kulunvalvonta-, murtoilmaisin- sekä kameravalvontajärjestelmien osalta sekä suunnitteluasiakirjat.

Turvallisuustekniikan suunnittelutehtävään sisältyvät seuraavat tehtävät: turvallisuusjärjestelmien yleinen suunnitteluohje kulunvalvontajärjestelmä, kameravalvontajärjestelmän ja murtoilmaisinjärjestelmän osalta.

Granlund Oy antoi 8.11.2022 päivätyn määrältään 14 700 euron tarjouksen. Granlund Oy on hinnoitellut tarjouksensa Suunnittelu ja konsultointiyritykset SKOL ry:n henkilöryhmittelyhinnoitteluun jaettuna. Toimeksiannon laskutus perustuu tehtävien vaativuuteen ja asiantuntijoiden pätevyyteen sekä toteutuneisiin tuntimääriin.

Päätös

Päätän hyväksyä Granlund Oy:n konsulttipalveluista antaman kattohintaisen tarjouksen 14 700 euroa (alv 0 %). Kyse on hankintalaissa (1397/2016) säädetyn kansallisen kynnysarvon alittavasta hankinnasta (pienhankinta), jonka vuoksi hankintaa ei kilpailuteta hankintalain mukaisesti.

Allekirjoitus

Mikko Hokkanen, hallintovalmistelujohtaja

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue