Lasten, nuorten ja perheiden palvelut -jaosto, kokous 13.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 4 Tilannekatsaus Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen valmisteluun ja järjestämisvastuun siirtoon 1.1.2023 lukien

VAKEDno-2022-775

Perustelut

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialajohtaja Hanna Mikkonen on valittu tehtäväänsä aluevaltuuston kokouksessa 21.6.2022 § 61. Toimialan palvelualuejohtajiksi on valittu Mirja Varis (perheiden ennalta ehkäisevien palvelujen palvelualue), Reetta Voutilainen (perheitä tukevien palvelujen ​palvelualue) ja Saana Pukkio (perheiden erityispalvelujen palvelualue). 

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialajohtaja sekä tulevat palvelualuejohtajat antavat kokouksessa tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen valmisteluun ja järjestämisvastuun siirtoon 1.1.2023 lukien.

Ehdotus

Esittelijä

  • Hanna Mikkonen, Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialajohtaja, hanna.mikkonen@vakehyva.fi

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut -jaosto päättää merkitä tiedoksi tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen valmisteluun ja järjestämisvastuun siirtoon 1.1.2023 lukien.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen.

Lisätietoja päätöksestä antaa lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialajohtaja Hanna Mikkonen, hanna.mikkonen@vantaa.fi. 

Kokouskäsittely

Riitta Särkelä saapui kokoukseen asian käsittelyn aikana klo 16.49 ja siirtyi kokouksen puheenjohtajaksi klo 17.02. 

Tuomo Suihkonen poistui kokouksesta asian käsittelyn aikana klo 18.17.