§ 4 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Terveydenhuollon palvelujen toimialan menojen ja tulojen hyväksyjien määrääminen 1.1.2023 alkaen

Lataa 

VAKEDno-2023-227

Päätöspäivämäärä

20.1.2023

Päätöksen tekijä

Terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 32

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuuston 20.12.2022 hyväksymän hallintosäännön luvussa viisi (5) kuvataan hyvinvointialueen henkilöstöorganisaatio ja viranhaltijoiden toimivalta. Pykälän 32 § mukaisesti toimialajohtaja vastaa toimialansa toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää toimintaa hyvinvointialuestrategian mukaisesti aluehallituksen ja hyvinvointialuejohtajan alaisuudessa.

 

Toimialajohtajan toimivaltaan kuuluu päättää toimialan laskujen hyväksyjistä. Laskujen hyväksyjä vastaa siitä, että meno tai tulo kuuluu hyvinvointialueelle ja laskujen perusteet ovat oikeat. Hyväksyjä vastaa myös siitä, että meno tai tulo osoitetaan kirjattavaksi oikein kirjanpitoon sekä siitä, ettei määrärahaa ylitetä.

 

Toimivallan delegoinnin tarkoituksena on varmistaa se, että hyvinvointialueelle kohdennetut laskut saadaan hyväksyttyä ja maksettua ajallaan hyvinvointialueen ostolaskujärjestelmän kautta. Tällä delegointipäätöksellä Toimialajohtaja päättää toimialan menojen ja tulojen hyväksyjät kustannuspaikoittain ja nimikkeittäin.

Päätös

Päätän määrätä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveydenhuollon palvelujen toimialan laskujen hyväksyjät liitteen mukaisesti.

Allekirjoitus

Kati Liukko, Terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue