§ 3 Viestintäpalveluiden järjestäminen 1.3.2023 alkaen

Lataa 

VAKEDno-2023-804

Päätöspäivämäärä

24.2.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosääntö 30 §:n mukaan toimialajohtaja päättää alaistensa palvelualueiden jakautumisesta tehtäväalueisiin sekä toimintayksiköihin. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla konsernipalvelujen toimialajohtajan toimivaltaan.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hallintosäännön 30 §:n mukaan hyvinvointialueen henkilöstöorganisaatio jakautuu toimialoihin, palvelualueisiin, tehtäväalueisiin ja toimintayksiköihin. Toimialaa johtaa toimialajohtaja, palvelualuetta johtaa palvelualuejohtaja, tehtäväaluetta johtaa tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikköä johtaa toimintayksikön esihenkilö.

Viestintäpalvelut ovat aiemmin muodostaneet yhden kokonaisuuden, jossa on ollut yksi esihenkilö. Vuoden 2023 alussa konsernipalveluiden toimialalla on tehty sisäisiä henkilöstösiirtoja ja järjestelyjä, jotka ovat lisänneet viestintäpalveluiden henkilöstömäärää, tehtäviä ja hyvinvointialuetasoisia vastuita. Näiden jälkeen on tarkoituksenmukaista perustaa viestintäpalveluihin kaksi tehtäväaluetta, jotka ovat ”viestintä ja markkinointi” sekä ”brändi ja kielipalvelut”. Henkilöstö viestintäpalveluista jakautuu tasan näiden tehtäväalueiden välillä. Jo tehdyt ja nyt päätettävät muutokset on käsitelty yhteistoiminnassa henkilöstön kanssa.

 

Päätös

Päätän jakaa viestintäpalvelut palvelualueen kahteen tehtäväalueeseen, jotka ovat:

”viestintä ja markkinointi" sekä "brändi ja kielipalvelut".  

Allekirjoitus

Mikko Hokkanen, konsernipalvelujen toimialajohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut