§ 5 Perheterapiapalveluiden hankinta perhesosiaalityön ja lastensuojelun avohuollon tarpeita varten

Lataa 

VAKEDno-2023-708

Päätöspäivämäärä

22.2.2023

Päätöksen tekijä

Perheitä tukevien palvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön § 47 palvelualuejohtaja päättää alle 1 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista.

 

Kuvaus

Asian valmistelijat: Minna Makkonen ja Hanna Vehniäinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen perhesosiaalityö ja lastensuojelun avohuollolla on tarve perheterapiapalveluille ajalle 1.1 - 23.6.2023, jossa palveluntuottajalla on systeemisen tiimin perheterapian asiantuntemusta. Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on neuvotellut tmi Niina Vellosen kanssa perheterapiapalveluiden tuottamisesta yksiköiden tarpeeseen. Suunniteltujen palvelujen hankinta-arvo on arvioitu olevan perhesosiaalityössä noin 4800 € ja lastensuojelun avohuollossa noin 4 800 €. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava terveydenhuollon ja henkilöstön työnohjausta koskeva palvelu. Tilaaja ei sitoudu mihinkään hankintamääriin.

Päätös

Päätän hankkia perheterapiapalveluja Tmi Niina Velloselta perhesosiaalityön ja lastensuojelun avohuollon tarpeita varten sopimuskaudelle 1.1 - 23.6.2023. Hankinnan arvioitu arvo yhteensä on noin 9 600 € (+ alv 24%), joten kyseessä on hankintalaissa (1397/2016) säädetyn kansallisen kynnysarvon alittavasta hankinnasta (pienhankinta), jonka vuoksi hankintaa ei kilpailuteta hankintalain mukaisesti.

Sitova sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella,​ vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella.

Allekirjoitus

Perheitä tukevien palvelujen palvelualuejohtaja Reetta Voutilainen

Organisaatiotieto

Hankinta