§ 1 Terveyskeskuslääkäri, Keravan terveysasema, vakituisen viran täyttäminen alkaen 1.5.2023

Lataa 

VAKEDno-2023-201

Päätöspäivämäärä

18.4.2023

Päätöksen tekijä

Ylilääkäri, Keravan terveysasema, terveysasemapalvelut 1

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön (1.1.2023) 8 luvun 57§:n mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö tai hänen määräämänsä täyttää virat ja ottaa henkilökunnan tulosalueelle. Terveysasemien lääkärin viran täyttää ylilääkäri.

Kuvaus

Terveysasemapalveluissa, Keravan terveysasemalla on ollut terveyskeskuslääkärin vakituinen virka haussa ajalla 23.3.-6.4.2023. Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Määräaikaan mennessä hakemuksen jätti kaksi (2) hakijaa, jotka täyttivät kelpoisuusehdot. Hakemusten pohjalta yksilöhaastatteluun kutsuttiin yksi hakija.

Työkokemuksen, henkilöarvioinnin sekä haastattelun perusteella Paula Koskelolla on hyvät edellytykset viran menestykselliseen hoitamiseen.

Päätös

Valitsen kokonaisarvioinnin pohjalta Keravan terveysaseman terveyskeskuslääkärin vakituiseen virkaan lääketieteen lisensiaatti Paula Koskelon. Paula Koskelo on hoitanut terveyskeskuslääkärin viransijaisuutta alkaen 9.5.2022. Tämän perusteella erillistä koeaikaa ei ole. Todistus terveydentilasta on toimitettava mahdollisimman pian, kuitenkin vähintään 6 kk kuluessa.

Allekirjoitus

Aino Joensuu, ylilääkäri, Keravan terveysasema

Organisaatiotieto

Terveydenhuollon palvelut