§ 1 Kivistön terveysaseman apulaisylilääkärin viran täyttäminen

Lataa 

VAKEDno-2023-1369

Päätöspäivämäärä

31.3.2023

Päätöksen tekijä

Ylilääkäri Martinlaakson terveysasema, terveysasemapalvelut 5

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön § 57 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö tai toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Terveysasemapalvelut 5 -tehtäväalueella, Kivistön terveysasemalla on ollut avoinna 1 apualaisylilääkärin virka.

 

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri sekä yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai soveltuva muu erikoislääkärin tutkinto.

Terveyskeskuslääkäreiden palkkaukseen on varauduttu käyttösuunnitelmassa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen hinnoittelukohdan LSLIST21 taso 5 mukaisesti.

Määräaikaan mennessä virkaa haki yksi (1) henkilö, joka täytti kelpoisuusehdot. Hakemuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella tehtävää hakenut erikoislääkäri Jenni Huhtala täytti ne pätevyydet ja ominaisuudet, jotka viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Päätös

Päätän valita Suomessa laillistetun lääkärin Jenni Huhtalan apulaisylilääkärin virkaan hinnoittelukohdan LSLIST21 taso 5 mukaisesti 1.4.2023 alkaen. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian, viimeistään koeajan kuluessa.

Allekirjoitus

Toni Vuori Ylilääkäri, Terveysasemapalvelut 5

Organisaatiotieto

Terveysasemapalvelut 5