§ 8 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen henkilöstöjuhlien hankinta

Lataa 

VAKEDno-2023-1354

Päätöspäivämäärä

3.4.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hallintosäännön 46 § mukaan konsernipalvelujen toimialajohtaja päättää hankinnasta.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää henkilöstölleen juhlat 5.5.2023 ja 12.5.2023. Juhlat liittyvät Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen käynnistymiseen, ja ovat kiitos henkilöstölle työpanoksesta haastavassa muutostilanteessa. Juhlia järjestetään kaksi samansisältöistä, sillä hyvinvointialueen koko henkilöstö (n. 4800 henkeä) on kutsuttu tapahtumiin.

Tapahtumat järjestetään suurelle henkilöstömäärälle, joka aiheuttaa vaatimuksia tilan, sijainnin ja tapahtumien kokonaisjärjestelyjen suhteen. Tapahtumien toimittajan tulee pystyä huolehtimaan soveltuvasta tilasta, tarjoiluista, äänentoistosta, tekniikasta ja kaikesta muusta tapahtumien toteutukseen liittyvästä. Tarjous pyydettiin näiden ehtojen mukaisesti kolmelta tapahtumajärjestäjältä, jotka olivat: Aino Areena, Tapahtumakeskus Koskenranta sekä Tiedekeskus Heureka. Saatujen tarjousten perusteella juhlapaikaksi valikoitui Järvenpäässä sijaitseva Aino Areena, jonka tarjoamat tilat ja palvelut osoittautuivat sopivimmiksi ja sijainniltaan parhaiksi. Aino Areenalta saadun tarjouksen perusteella yksi juhlatilaisuus kustantaa noin 114 000 euroa. Tarjous sisältää tilojen lisäksi tarjoilut, kalusteet, somisteet, tekniikan, pysäköinnin, tarvittavan henkilökunnan sekä tuottajan palvelut.

Kyseessä on E-liitteen mukainen kansallisen kynnysarvon alittava sosiaalialan ja terveydenhuollon palveluihin liittyvä juhlien järjestämistä koskeva palvelu. 

Päätös

Päätän, että Vantaan ja Keravan hyvinvointialue hankkii henkilöstölleen juhlat edellä esitetyn mukaisesti Aino Areenalta 5.5.2023 ja 12.5.2023.

Tämä päätös on ehdollinen siihen saakka, kun ylemmällä toimielimellä on ollut mahdollisuus käyttää hallintosäännön 29 §:n mukaista otto-oikeuttaan. 

Allekirjoitus

Mikko Hokkanen, konsernipalvelujen toimialajohtaja

Organisaatiotieto

Hyvinvointialuejohtaja