§ 2 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen, Terveysasemapalvelut 5-tehtäväalueen, Martinlaakson terveysaseman kolmen (3) terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen

Lataa 

VAKEDno-2023-1654

Päätöspäivämäärä

25.4.2023

Päätöksen tekijä

Ylilääkäri Martinlaakson terveysasema, terveysasemapalvelut 5

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56§ mukaan toimialajohtaja, palvelualuepäällikkö ja tehtäväalueen päällikkö tai toimiyksikön esihenkiö valitsee alaisensa henkilöstön.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen, Terveysasemapalvelut 5 -tehtäväalueella, Martinlaakson terveysasemalla on ollut avoinna 3 terveyskeskuslääkärin virkaa.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Terveyskeskuslääkäreiden palkkaukseen on varauduttu käyttösuunnitelmassa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen hinnoittelukohdan LSLIST40 taso 10 mukaisesti mikäli valitulla ei ole suoritettuna yleislääketieteen erityiskoulutusta tai valittu ei ole toiminut laillistetun lääkärin tehtävässä yhteensä vähintään 3 vuotta.

Määräaikaan mennessä virkaa haki kolme (3) henkilöä, jotka täyttivät kelpoisuusehdot. Hakemuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella tehtävää hakeneet lääkärit Rita Kortelainen, Mika Vuorenlehto ja Joonas Eränkö täyttävät ne pätevyydet ja ominaisuudet, jotka virkojen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Päätös

Päätän valita Suomessa laillistetun lääkärin Rita Kortelaisen terveyskeskuslääkärin virkaan hinnoittelukohdan LSLIST40 taso 10 mukaisesti 1.5.2023 alkaen. Koeaika on kuuden (6) kuukautta.

Päätän valita Suomessa laillistetun lääkärin Mika Vuorenlehdon terveyskeskuslääkärin virkaan hinnoittelukohdan LSLIST32 taso 10 mukaisesti 1.5.2023 alkaen. Koeaika on kuuden (6) kuukautta.

Päätän valita Suomessa laillistetun lääkärin Joonas Erängön terveyskeskuslääkärin virkaan hinnoittelukohdan LSLIST32 taso 10 mukaisesti 1.5.2023 alkaen. Koeaika on kuuden (6) kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Allekirjoitus

Toni Vuori, Ylilääkäri

Organisaatiotieto

Terveysasemapalvelut 5