§ 21 Psykologipalvelun hankinta vauvaperhetyöhön henkilöstövuokrauksena Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:ltä 31.7.–15.12.2023 välisenä aikana Perheneuvolapalveluiden yksikköön

Lataa 

VAKEDno-2023-729

Päätöspäivämäärä

25.5.2023

Päätöksen tekijä

Perheitä tukevien palvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön § 46 mukaan palvelualuejohtaja päättää alle 1 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluhankinnoissa alle 10 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Perheneuvolapalvelut tuottavat psykologipalveluja alle 13-vuotiaille lapsille. Yksikön vakansseista on jatkuvasti ollut merkittävä osa täyttämättä, koska rekrytointitoimenpiteistä huolimatta hakemuksia ei ole saatu ja vakanssien täyttöaste on alhainen. Palvelutuotanto on vaikeutunut, minkä vuoksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue hankkii psykologipalvelua henkilöstövuokrauksena Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:ltä 31.7.-15.12.2023 väliselle ajalle alle 13-vuotiaiden lasten psykologipalveluihin vauvaperhetyöhön valmisteilla olevan kilpailutuksen ajaksi.

Päätös

Päätän hankkia psykologipalvelua henkilöstövuokrauksena Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:ltä 31.7.-15.12.2023 välisenä aikana alle 13-vuotiaiden lasten psykologipalveluihin vauvaperhetyöhön. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on noin 12 000 euroa (alv 0 %),​ joten kyseessä on hankintalaissa (1397/2016) säädetyn kansallisen kynnysarvon alittavasta hankinnasta (pienhankinta),​ jonka vuoksi hankintaa ei kilpailuteta hankintalain mukaisesti.

Sitova sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella,​ vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella.

 

Allekirjoitus

Reetta Voutilainen
Palvelualuejohtaja, Perheitä tukevat palvelut

Organisaatiotieto

Hankinta