§ 19 Lastenvalvojan määräaikaisen viran täyttämättä jättäminen ID 597

Lataa 

VAKEDno-2023-2045

Päätöspäivämäärä

24.5.2023

Päätöksen tekijä

Perheitä tukevien palvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä virkaa haki seitsemän (7) henkilöä, joista ei löytynyt viralle asetettua kelpoisuusehtoa täyttävää hakijaa tai hakijaa, jolla olisi haastattelujen perusteella ollut tarvittavaa aikaisempaa vastaavaa kokemusta viran täyttämiseksi. Riittäväksi kokemukseksi arvioitiin olevan työkokemus perheoikeudellisten palveluiden tai eropalvelujen kentältä. Soveltuvuusarviossa otettiin erityisesti huomioon hakijan kyky itsenäiseen ja haastavaan asiakastyöhön, jossa lasten vanhempien huoltajuusriidoissa olevien asiakkaiden tuen tulee tähdätä sovinnollisiin ratkaisuihin. Kolme (3) hakijoista veti hakemuksensa pois rekrytointiprosessin aikana.

Kuvaus

Lisätietoja antaa

Marjo van Dijken, tehtäväaluepäällikkö, lapsiperheiden psykososiaaliset palvelut

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 57 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.


Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luvun 4 §:n mukaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää virkasuhteen täyttämättä jättämisestä.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialalla perheitä tukevien palvelujen palvelualueella lapsiperheiden psykososiaalisten palvelujen tehtäväalueella on ollut haettavana lastenvalvojan vakituinen virka ajalla 4.4-20.4.2023. Viran kelpoisuusehtona on koulutus esim. Sosiaalityöntekijä, OTM tai VTM/YTM (pääaine esim. sosiaalipolitiikka tai sosiologia) tai sosionomi YAMK aloilta.

Päätös

Päätän jättää lastenvalvojan viran täyttämättä kelpoisten tai soveltuvien hakijoiden puuttumisen vuoksi.

Allekirjoitus

Marjo van Dijken
Lapsiperheiden psykososiaalisten palveluiden päällikkö

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut