§ 1 Osastonhoitajan vakinaisen viran täyttäminen 17.4.2023 alkaen, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, suun terveydenhuolto, palveluohjaus ja ajanvaraus

Lataa 

VAKEDno-2023-1209

Päätöspäivämäärä

27.3.2023

Päätöksen tekijä

Tehtäväaluepäällikkö, keskitetyt palvelut

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön 8. luvun § 57 mukaan Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.

Palvelussuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen noudattaa palkkauksessa hyvinvointialueen palkkausjärjestelmiä.

Palvelussuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen päättää myös valittavan koeajan määräämisestä tai siitä sopimisesta.

 

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon palveluohjauksen ja ajanvarauksen osastonhoitajan vakituinen virka on ollut haettavana 7.2.-22.2.2023 klo 16:00 saakka www.vakehyva.fi ja www.te.palvelut.fi sivustoilla.

Tehtävään on terveyspalveluiden toimialan johtajan 2.2.2023 myöntämä täyttölupa. Suun terveydenhuollon keskitettyjen palveluiden osastonhoitaja toimii esimiehenä palveluohjauksen ja ajanvarauksen hoitohenkilöstölle sekä vastaa osaltaan toiminnan sujuvuudesta.

Osastonhoitajan viran kelpoisuusehdot ovat ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015 8 § tai 559/1994 5 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Määräaikaan mennessä hakemuksia saapui kaksi, jotka molemmat täyttivät kelpoisuusehdot.

Hakemuksista, työkokemuksesta, koulutuksesta, haastatteluista ja soveltuvuustesteistä muodostetun kokonaisuusarvioinnin perusteella tehtävää hakeneista suuhygienisti AMK Emilia Beck täyttää parhaiten ne ominaisuudet, joita tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 17.4.2023 mennessä. Tehtävässä noudatetaan 6:n kk:n koeaikaa.

 

 

Päätös

Päätän,

a) valita osastonhoitajan vakituiseen virkaan suuhygienisti AMK Emilia Beckin

b) tehtävä tulee ottaa vastaa 17.4.2023 mennessä

c) tehtävässä noudatetaan 6:n kk:n koeaikaa

Allekirjoitus

Laura Seppälä, va. johtava ylihammaslääkäri, keskitettyjen palvelujen tehtäväaluepäällikkö

Organisaatiotieto

Suun terveydenhuollon palvelut