Aluehallitus, kokous 9.5.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 120 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen edustajan nimeäminen Lastensuojelun Keskusliiton sääntömääräiseen kevätkokoukseen 23.5.2023

VAKEDno-2023-1725

Perustelut

Asian valmistelija: juristi Tiia Tuovinen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on Lastensuojelun Keskusliitto ry:n yhteisöjäsen. 

Lastensuojelun Keskusliitto järjestää sääntömääräisen kevätkokouksen 23.5.2023, johon jäsenyhteisöt on kutsuttu. Kullakin jäsenellä on oikeus ilmoittaa sääntömääräiseen kevätkokoukseen yksi edustaja, jolla tulee olla yhteisönsä valtuutus. Valtuutus tulee olla toimitettuna ilmoittautumislomakkeen kautta 12.5.2023 mennessä tai mukana kokouspaikalla ennen kokouksen alkua esitettäväksi.

Lastensuojelun Keskusliiton sääntömääräisiin kokouksiin on aiemmin nimetty edustajaksi luottamushenkilö, joten asia tuodaan aluehallituksen käsiteltäväksi. Lastensuojelun Keskusliiton kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat sekä vaalivaliokunnan valitseminen. Esitys kokouksen esityslistaksi on oheismateriaalina.

Ehdotus

Aluehallitus päättää:

  1. nimetä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kokousedustajan Lastensuojelun keskusliiton sääntömääräiseen kevätkokoukseen 23.5.2023;
  2. antaa edustajalle tarvittaessa ohjeistuksen kokoukseen.

Päätös

Aluehallitus päätti yksimielisesti keskustelun jälkeen:

  1. nimetä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kokousedustajan Lastensuojelun keskusliiton sääntömääräiseen kevätkokoukseen 23.5.2023 seuraavasti: kokousedustaja Olga Gilbert, varaedustaja Pirjo Luokkala;
  2. todeta, että sillä ei ole huomautettavaa kokousaineistoon.


Lisätietoja päätöksestä antaa hyvinvointialuejohtaja Timo Aronkytö, timo.aronkyto@vakehyva.fi.

 


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohjeet

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen aluehallitukselle. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä hyvinvointialueen jäsen. Oikaisuvaatimus toimitetaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle.

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään:

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue, aluehallitus

Osoite:
Vantaan ja Keravan hyvinvointialue / kirjaamo
PL 1000, 01301 Vantaa
kirjaamo@vakehyva.fi

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Hyvinvointialueen jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon 7 päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksiantotodistukseen merkittynä aikana taikka kolmantena päivänä sähköisen viestin lähettämisestä.

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on oikaisuvaatimuksen tekijän allekirjoitettava. Sähköistä asiakirjaa ei tarvitse täydentää allekirjoituksella, jos asiakirjassa on tiedot lähettäjästä eikä asiakirjan alkuperäisyyttä tai eheyttä ole syytä epäillä. Sähköinen viesti katsotaan saapuneeksi viranomaiselle silloin, kun se on viranomaisen käytettävissä vastaanottolaitteessa tai tietojärjestelmässä siten, että viestiä voidaan käsitellä.

Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. Oikaisuvaatimus lähetetään aina omalla vastuulla.