§ 5 Asumispalvelujen esihenkilö Myyrmäen vanhustenkeskuksen hoivakoti 2

VAKEDno-2023-1163

Päätöspäivämäärä

14.8.2023

Päätöksen tekijä

Hoiva-asumisen tehtäväaluepäällikkö alue 1

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 51 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Vuonna 2022 ennen toimialajohtajan virassaan aloittamista hyvinvointialuejohtajan toimivaltaan kuuluu päättää palvelualuejohtajien valinnasta. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla tehtäväaluepäällikön toimivaltaan. 

 

Kuvaus

 Asumispalvelujen esihenkilön virka on ollut haettavana 23.02.-09.03.2023 (www.vakehyva.fi ja www.mol.fi -sivut, vakinaisena täytettäväksi 13.03.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 
 
Virkasuhteen alkaessa asumispalvelujen esihenkilö toimii Myyrmäen vanhustenkeskuksen hoivakoti 2:n esihenkilönä hoitaen hänelle määriteltyjä tehtäviä.  

Viran kelpoisuusehtona on Lain 559/1994 5 § mukainen laillistus tai soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon AMK- tutkinto. Tehtävään valitulta edellytetään kokemusta esihenkilö- tai vanhustyöstä. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. 
 
Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä yhdeksän (9) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täyttivät kahdeksan (8) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella kolme (3) hakijaa. Haastattelut suorittivat Kati Salo ja Helena Soilas. Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä Heli Tiitinen täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

Päätös

Päätän valita virkaan Heli Tiitisen 03.04.2023 alkaen toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla. 

Allekirjoitus

03.04.2023 
Kati Salo 
Tehtäväaluepäällikkö 

Organisaatiotieto

Hoiva-asumisen palvelut 1