§ 8 Asiantuntijan viran (ID 1081) täyttämättä jättäminen Aikuissosiaalityön palvelualueella

Lataa 

VAKEDno-2023-3037

Päätöspäivämäärä

21.8.2023

Päätöksen tekijä

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 57 mukaan toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.

 

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luvun 4 §:n mukaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää virkasuhteen täyttämättä jättämisestä.

Kuvaus

Aikuissosiaalityön palvelualueella on ollut haettavana asiantuntijan virka ajalla 8.8.–15.8.2023 (vakehyva.fi, Mol.fi ja rekrytointi.com -sivut). Viran kelpoisuusehtona on Sosionomi-YAMK tai Sosiaalityöntekijän pätevyys.

Määräaikaan mennessä virkaa haki seitsemän (7) henkilöä.

Päätös

Päätän jättää asiantuntijan viran täyttämättä työehtojen tarkistamisen vuoksi. Asiantuntijan tehtävä tulee uudelleen hakuun tarkennetuilla tiedoilla ja ehdoilla. Aikaisempia hakemuksia ei huomioida uudessa haussa, vaan hakijoiden tulee hakea tehtävää halutessaan uudelleen.

Allekirjoitus

Kirsi Leväpelto, toimialajohtaja, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue