§ 7 Sairaalapalvelujen tehtäväaluepäällikön viran täyttäminen

Lataa 

VAKEDno-2023-2819

Päätöspäivämäärä

31.7.2023

Päätöksen tekijä

Sairaalapalvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön § 56 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön.

Kuvaus

Vantaan Keravan hyvinvointialueen Sairaalapalvelujen tehtäväaluepäällikön, johtava ylilääkäri, virka on ollut haettavana 3.7.2023 - 17.7.2023 klo 16.00 mennessä (www.vakehyva.fi ja duunitori.fi)  täytettäväksi 1.9.2023 alkaen.  

Kelpoisuusvaatimuksena johtavan ylilääkärin virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §) ja soveltuvan alan erikoislääkäritutkinto sekä riittävä johtamistaito. Johtava ylilääkäri vastaa tehtäväalueensa toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä, toiminnan ohjauksesta ja arvioinnista sekä kehittämisestä. Johtavan ylilääkärin vastuulla on lähijohtaa ja kehittää tehtäväaluettaan osana palvelualueen johtoryhmää koko palvelualueen ja sitä kautta hyvinvointialueen toimialan toimintaa kokonaisvaltaisesti ja strategian mukaisesti koko alueen etu huomioiden.

Määräaikaan mennessä virkaa haki yksi (1) henkilö. Haastatteluun kutsuttiin yksi (1) hakija. Haastattelijoina toimivat terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja Kati Liukko ja sairaalapalvelujen palvelualuejohtaja Pia Rantamäki.

Hakija on pätevä ja hänen työkokemuksensa perusteella hän täyttää edellytykset hoitaa virkaa menestyksekkäästi.  

Päätös

Päätän ottaa yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri ****** Sairaalapalvelujen tehtäväaluepäällikkön, johtava ylilääkäri, virkaan 1.9.2023 alkaen toistaiseksi. Hän omaa koulutuksensa, työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella parhaat edellytykset virkasuhteen menestykselliseen hoitamiseen.   

Viran koeaika on kuusi (6) kuukautta alkaen 1.9.2023. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian, viimeistään koeajan kuluessa.

Allekirjoitus

Pia Rantamäki, palvelualuejohtaja

Organisaatiotieto

Sairaalapalvelut