§ 31 Sosiaaliohjaajan määräaikaisen viran täyttämättä jättäminen

Lataa 

VAKEDno-2023-3184

Päätöspäivämäärä

1.9.2023

Päätöksen tekijä

Sosiaalityön esimies

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä 10 henkilöä, joista kelpoisuusehdot täytti 8 henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella 4 hakijaa. Haastattelut suorittivat johtava sosiaalityöntekijä Ann-Britt Knoblock ja sosiaaliohjaaja Riitta Matero.

Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista ei löytynyt sopivaa henkilöä hoitamaan tehtäviä, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Valintapäätöksessä painaa erityisesti valittavan työkokemus aikuissosiaalityön asiakkaiden asioissa.

Kuvaus

Lisätietoja antaa Ann-Britt Knoblock, johtava sosiaalityöntekijä, puh. 043-8266283

Sosiaaliohjaajan määräaikainen virka on ollut haettavana 27.7-14.8.2023(www.xxxx.fi ja www.mol.fi -sivut) Määräaikaisen virkasuhteen alkaessa sosiaaliohjaaja toimii Aikuissosiaalityön palvelujen palvelualueella aikuisten sosiaalityön, lännen tiimin yksikössä hoitaen sosiaaliohjaajan määriteltyjä tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on Sosiaaliohjaajan (Laki 817/2015 8§) mukainen laillistus.

Työ edellyttää joustavuutta ja rohkeutta reagoida asiakkaiden nopeastikin muuttuviin olosuhteisiin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä. Eduksi luetaan kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 56 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.


Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luvun 4 §:n mukaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää virkasuhteen täyttämättä jättämisestä.

 

Päätös

Päätän jättää määräaikaisen sosiaaliohjaajan viran täyttämättä

Allekirjoitus

Ann-Britt Knoblock, johtava sosiaalityöntekijä

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut