§ 9 Pikku-Koivun toiminnan jatkaminen supistettuna toimintana ajalla 28.8.-26.9.2023

Lataa 

VAKEDno-2023-1608

Päätöspäivämäärä

8.9.2023

Päätöksen tekijä

Vammaispalvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosäännön 5. luvun 33 §:n kohdan 4. mukaan palvelualuejohtajan toimivaltaan kuuluu päättää toimipisteen tilapäisestä sulkemisesta tai siirrosta enintään kahden kuukauden ajaksi. Toimipisteen tilapäistä sulkemista tai siirtoa koskevia päätöksiä ei voida ketjuttaa tätä pidemmäksi ajaksi.

Kuvaus

Vammaisten lyhytaikaishoitoyksikkö Pikku-Koivussa järjestetään lasten- ja nuorten lyhytaikaishoitoa vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä. Vammaisten lyhytaikaishoitoyksikkö Pikku-Koivu on ollut remontin ja henkilöstövajauksen vuoksi tilapäisesti suljettuna ajalla 29.7.-27.8.2023. Remontti on valmistunut, mutta henkilökunnan saatavuuden haasteista ja henkilöstövajauksesta johtuen toimintaa joudutaan jatkamaan edelleen supistettuna toimintana ajalla 28.8.-26.9.2023 siten, että toimintaa on vain 1–2 viikonloppuna kuukaudessa. Vammaispalveluiden hankinta- ja järjestäminen organisoi hoitojaksot. Toiminta pyritään normalisoimaan heti, kun henkilöstöä on saatu rekrytoitua riittävästi tai muutoin henkilöstön saatavuus ratkaistua. 

 

Päätös

Päätän, että lyhytaikaisyksikkö Pikku-Koivun toimintaa jatketaan supistettuna toimintana ajalla 28.8.-26.9.2023 henkilöstövajauksen vuoksi.

Allekirjoitus

Terhi Tehola, palvelualuejohtaja, vammaispalvelut

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue